در فتنه 88 از تسلیحات ملموس نظامی خبری نبود و ابزار های تهاجمی نه توپ و تانک و موشک بلکه شبکه های ماهوارهای، سایت ها، وبلاگ ها، پیامک ها و شبکه های اجتماعی بودند و مدام در فضای مجازی آتش اندوزی می کردند.
به گزارش مهرزنجان، فتنه 88 از دل شبکه های اجتماعی که البته باید آن را همانند حقوق بشر امریکایی شبکه ضد اجتماعی نامید آغاز شد و آتش بیارن سران فتنه و ساکتین فتنه بودند.
اگر از افرادی که سطل های زباله و مساجد و کف خیابان را آتش می زدند سوال می پرسیدید که به چه کسی رأی داده اید بسیاری از آنان اصلا نمی دانستند جریان چیست و تنها تأثیر تحت شبکه های اجتماعی و بازی های رایانه ای قرار گرفته بودند و حتی برخی سران فتنه نیز توهم ما بی شماریم را گرفته بودند.
در حقیقت ده ها هزار نفر برای طراحی نرم افزارهای شبکه های اجتماعی و بازی های رایانه های گرد هم جمع می شوند و با ایجاد یک لشکر در فضای مجازی در برابر ما و به ویژه بانوان و کودکان ما جنگ نابرابری را رقم می زنند.
ریشه شجره خبیثه فتنه 88 در فضای مجازی کلیک خورد و حتی رژیم غاصب صهیونیستی با بهره گیری از فضای ایجاد شده در شبکه های مجازی به جاسوسان خود گفت به خانه هایتان بازگردید چرا که خود ایرانی ها از شماها بهتر برای ما خبر و اطلاعات ارسال می کنند.
دشمنان با استفاده از پروژه شهید سازی در جریان های مختلف از جمله کشته شدن ندا آقا سلطان به دنبال درگیر کردن عواطف مردمی در شبکه های اجتماعی بودند و بسیاری هم از خود نپرسیدند که چگونه همین جریان از سه زوایه و با دوربین های فیلم برداری پشرفته تصویربرداری شده است؟ و هیچ گاه از خود نپرسیدند آیا جریان کشته شدن ندا آقا سلطان سناریوی شکل گرفته از سوی خود دشمنان نبود؟
از سال 71 به بعد که اینترنت وارد ایران شد تا سال 88 غرب و امریکا به دنبال رخنه و نفوذ فرهنگی در بین خانواده ها بودند و هستند و دشمنان نظام به دنبال تغییر نظام نیستند و توجهی نمی کنند که چه گروهی در رأس حاکمیت است، آن ها در حقیقت می خواهند با ورود به لایه های مختلف جامعه از جمله بدنه وزارت فناوری و روحانیون و جوانان فرهنگ را از درون تو خالی و پوچ کنند تا زمینه های فراموش کردن هویت ملت فراهم شود و اینکه بر ملت تسلط یابند و کشور ما را به بازار مصرف تولیدات خود تبدیل کنند.
کاربران اینترنتی و شبکه های مجازی در کشورمان با سرعت باور نکردنی روز به روز افزایش می یابند در صورتی که در کشور های اروپایی و امریکایی این گونه نیست و این جای سوالی دارد که چگونه ایران را از داروی های ضروری و داروی بی هوشی با تحریم های خود محروم می کنند اما اینترنت و برنامه های موبایلی و شبکه های اجتماعی به ظاهر رایگان در اختیار ملت ما قرار می دهند؟!
با نصب تمام نرم افزار های شبکه اجتماعی بر روی گوشی های خود اجازه دسترسی به اطلاعات شخصی، تصاویر خانوادگی، فیلم و شماره تلفن های شخصی را به صاحبان شرکت های تولید کننده آن می دهیم و در این صورت آنان با فروش اطلاعات میلیون ها کاربر برای خود درآمد زایی می کنند و دستگاه های اطلاعاتی صهیونیستی و امریکایی از این طریق رفتار های و فرهنگ های ملت های مختلف را شناخته و به دنبال آن به طرح ریزی برنامه هایی علیه فرهنگ و آداب کشور ها می روند.
متأسفانه برخی برای ورود نرم افزار های شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام که توسط چند صهیونیستی روس تبار هیچ گونه مجوزی نمی خواهند و بیگانگان نه مالیاتی پرداخت می کنند و نه عوارضی، این در حالی است که فرزندان این مرزم بوم برای طراحی و ارائه نرم افزار شبکه های اجتماعی باید هفت خان را طی کند تا مجوز بگیرند و عوارض و مالیات نیز بدهند.
استکبار با بهره بردن از شبکه های اجتماعی علاوه بر ایجاد زمینه های آشوب و فتنه های گوناگون در کشورهای مختلف به دنبال مقاصد شوم دیگر نیز است، که یافته های علمی هم نشان می دهد استفاده بیش از نیم تا یک ساعت از گوشی های هوشمند و اندرویدی خطرات بسیار روحی و جسمی از جمله بلوغ زودرس کودکان، عقیم کردن و طلاق عاطفی و از بین رفتن بنیاد خانواده را به دنبال خواهد داشت.
وقتی که اومابا به دختر خود که دانشجوی ترم سوم است اجازه استفاده از شبکه های اجتماعی را نمی هد و یا اینکه همسر اوباما در یک برنامه زنده اعلام می کند که این گوشی ها و نرم های و شبکه های اجتماعی برای مردم امریکا ساخته نشده، بلکه برای سایر مردم جهان است.
در حقیقت از استفاده از شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام برای شرکت تولید کننده درآمد سازی ایجاد می کند و این شرکت ها که اکثرا یهودی و صهیونیستی هستند از این پول ها در راستای تهیه گلوله برای زدن به قلب فلسطینیان استفاده می کنند.
علاوه بر شبکه های اجتماعی و سایت های تعاملی نظیر بالاترین، انتخابات دهم و حوادث پس از آن باعث شد کار ویژه های رسانه های دیگری که باید از آن ها در مقابل رسانه های سنتی به رسانه های نو یاد کرد، توجه صاحب نظران را به خود جلب نماید. صحنه انتخابات دهم صحنه رقابت در عرصه به کار گیری رسانه های نو قلمداد میشود. کارآمدی این رسانه ها در زمینه هایی که غالباً مورد توجه رسانه های حرفه ای است باعث شد رسانه های حرفه ای از آن ها به وفور استفاده نماید و ضعف غیر حرفه ای بودن آن ها را به خاطر مزایای دیگری که موجب اعتبار بخشی رسانه در طیف مخاطبان خاصشان بود پذیرا باشند. رسانه هایی که در زیر به طور مختصر به معرفی آن ها می پردازیم هر یک نقش مهم و تأثیر گذاری را در انتخابات دهم و فتنه 88 به عهده داشتند که بررسی دقیق و همه جانبه آن نیازمند پژوهش دیگری است.
*يوتيوب؛
يوتيوب به معناي دقيق يك سايت شبكه اجتماعي نيست و نميتوان آن را با سايت هايي چون فيس بوك يا توئيتر مقايسه كرد اما ويژگيهاي منحصر به فرد اين سايت و نزديكياي كه با شبكه هاي اجتماعي دارد به يوتيوب هم خصلتي اجتماعي داده است. اين سايت مخصوص به اشتراك گذاشتن فيلم است. ممكن است كه اين فيلم با يك گوشي موبايل گرفته شده باشد و ممكن است يك تيزر تبليغاتي باشد.
پس از انتخابات دهم يوتيوب يكي از فعالترين سايت هاي اجتماعي بود و مهمترين منبع تصويري براي ايرانيان به شمار ميرفت. در اين مدت، رسانه هاي خارجي به كرات شهروندان ايراني را ترغيب ميكردند تا فيلم هاي خود را از اتفاقات تهران و ديگر شهرستانها بر روي اين سايت قرار دهند. سايت يوتيوب همه تصاوير مربوط به اغتشاشات را بلافاصله پس از وقوع در اختيار مخاطبين خود قرار ميداد و حتي در اقدامي ديگر مسيرهاي راهپيمايي توسط «گوگل مپ» مردم را هدايت ميكرد كه كجا حضور داشته باشند.
*وبلاگها؛
در انتخابات دهم رياستجمهوري، ميتوان وبلاگ نويسي را به عنوان ابزاري براي بسط و گسترش آنچه كه سايت هاي خبري و مرجع توليد مشاهده نمود. طي اين دوران، وبلاگ هاي وابسته به جريان هاي فكري در نظامي شبكه اي مطلب يك سايت را در بسياري از وبلاگ هاي حامي خود به سرعت تحليل و انتشار ميدادند. در مجموع ميتوان وبلاگ ها را پياده نظام اينترنتي دانست كه ميتوانند با همافزايي و مشاركت گروهي ايده هاي خود را حتي فراتر از فضاي مجازي مطرح كنند.
*ايميل؛
شايد به توان مهمترين ويژگي اينترنت را كه در همهگير شدن اين پديده در شروع پيدايش اثر فراواني داشته است صندوق هاي پستي الكترونيك دانست. اين قابليت با وجود شكلگيري عناصر جديد در عرصه اينترنت هنوز ميزان نفوذ و محبوبيت خود را از دست نداده است و همواره به عنوان يكي از پايه هاي اينترنت خود نمايي ميكند به گونه اي كه شايد نتوان اينترنت بدون پست الكترونيك را اينترنت ناميد.
در اتفاقات انتخابات دهم رياستجمهوري ايران نقش ايميل ها را به شدت ميتوان فعال دانست. چرا كه عدم فيلترينگ و كنترل ايميل توسط ارگان هاي نظارتي باعث شده بود به عنوان جايگزيني فعال در صورت قطع ساير وسايل ارتباطي عمل نمايد. تجربه اختلال و فيلترينگ بسياري از سايت هاي غير اخلاقي و ضد ديني، دشمن را نسبت به اين عكسالعمل نظام حس كرده بود به گونهاي كه توانست ارتباط شبكه هاي شكل گرفته در دوران قبل از انتخابات را توسط ايميل فراهم سازد و در دورهاي كه امكان استفاده از پيامك، اتاق هاي گفتگو، برخي سايت ها و وبلاگ هاي ضد انقلاب براي كاربران فراهم نبود اغتشاشگران به طور شبكه اي از ايميل هاي خود پيغام دريافت ميكردند و از وظايف خود آگاه مي شدند. بسياري از مجريان اينترنتي در اعتراف هاي خود به ارسال ايميل هاي فراوان به اعضاي شبكه خود اشاره كردهاند كه ميزان مخاطبين اين ايميل ها در برخي موارد به حدود صد هزار هم مي رسيد. آن ها ميتوانستند حتي شعارها و پوسترهاي تجمعات را از اين طريق تكثير نمايند.
*مسنجر (اتاقهاي گفتگو)؛
اتاق هاي گفتگو محيطي مناسب براي افكارسنجي كاربران اينترنت مي باشد و ميتوان از اين رهگذر باز خورد بسياري از افكار و انديشه ها را در اين جامعه نمونه بررسي كرد. در بسياري از اين اتاق هاي گفتگو در كنار گفتگو هاي جنسي مباحث سياسي با زيركي خاصي مطرح ميشود و اغلب جنبه نقد اركان اصلي نظام را دارند. در انتخابات دهم، هم اتاق هاي گفتگو محلي براي اطلاع رساني و جنگ رواني عليه نظام شده بودند.
*تلفن همراه؛
رسانه هاي نو را نميتوان بدون در نظر گرفتن امكاناتي كه تلفن همراه برايمان فراهم آوردهاند بررسي كرد. فناوري هايي كه پس از ظهور " وب " در اينترنت شكل گرفتهاند پيوند بين اينترنت و تلفن هاي همراه را به خوبي ايجاد كردهاند.
فوايد اصلي تلفنهاي همراه را ميتوان در دريافت و ارسال پيامك، دريافت و ارسال فايلهاي صوتي و تصويري از طريق بلوتوث، امكان اتصال به اينترنت و به روز رساني وبلاگ، امكان ضبط صدا و تصوير در محل وقوع اتفاقات خاص و بازگذاري همزمان آن در اينترنت و امكان توليد كليپهاي تصويري و ارسال توسط سيستم اساماس خلاصه كرد.
اين امكانات به طور هماهنگ در اغتشاشات حوادث پس از انتخابات دهم منجر به ايجاد بحران هايي شدند كه موجب تضعيف جايگاه ايران در سطح بين المللي شدند. هماهنگي اين ابزارها به گونه اي بود كه شما بهراحتي ميتوانستيد اتفاقات خياباني را بعد از ده دقيقه به روي شبكههاي ماهوارهاي ارسال كنيد. ابتدا فيلم ضبط شده توسط تلفن همراه بر روي وبلاگها و پس از آن سايتهاي مرجع قرار ميگرفت و پس از پنج دقيقه شبكههاي ماهوارهاي نظير بيبيسي فارسي اقدام به پخش آن ميكردند.
ضروری است که مسئولان نه تنها خود با شرایط از این گونه امکانات بهره مند شوند بلکه با جایگزین های مناسب زمینه استفاده از ابزارهای ایرانی را برای حفظ بنیاد خانواده ها فراهم سازند و به ترویج مصرف کالاهای ایرانی از جمله نرم افزارهای شبکه های اجتماعی بپردازند.
انتهای پیام/پ